Не потрапляла в ноти та ледь трималася на ногах: Популярна російська співачка зі скандалом зірвала концерт у Сочі (відео)

Скандал розгорівся навколо виступу російської співачки МакSим минулої суботи, 18 березня, у Сочі, інформують Патріоти України.

Як пишуть РосЗМП, артистка вийшла на сцену чи то нетвереза, чи то під впливом якихось речовин. Виконавиці було важко втриматися на ногах, вона не потрапляла в ноти. Врешті, за 20 хвилин такого концерту МакSим розвернулася і пішла зі сцени. А разом з нею музиканти.

Судячи з відео, які з'явилися у Мережі з виступу артистки, з нею і справді все було негаразд. Представники виконавиці вже встигли відреагувати на інцидент. Вони заявили, що МакSим стало погано, тому було прийняте рішення зупинити концерт.

Зазначимо, що 2021 року МакSим госпіталізували з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус. Аби допомогти боротися із хворобою, медики ввели співачку в штучну кому та підключили до апарату ШВЛ. Після двох місяців коми артистці полегшало і її виписали з лікарні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...