"Не просто так відсиджується у США": Продюсер натякнув на справжню позицію Валерія Леонтьєва щодо війни в Україні

Російський співак Валерій Леонтьєв не висловив свою позицію щодо війни в Україні. Після 24 лютого 2022 року він нібито "зник". Артист перестав давати концерти і не спілкується з журналістами. Однак його справжню позицію щодо війни все одно розкрили, зазначають Патріоти України.

Так, російський продюсер Павло Рудченко стверджує, що Леонтьєв "пішов у тінь" не просто так. Він вважає, що артист просто не хоче підтримувати Росію.

За словами продюсера, від'їзд Леонтьєва був цілком передбачуваним. На тлі проблем зі здоров'ям артист вирішив відмовчуватися і не підігравати роспропаганді. "Те, що він поїхав в Майамі - це передбачувано. У нього там будинок. Якщо брати його історію зі здоров'ям, то там же ще й вік. Я не думаю, що він буде намагатися вписатися у цю патріотичну позицію", - заявив у коментарі для росЗМІ Рудченко.

За словами продюсера, Леонтьєв не буде повертатися на сцену. Рудченко стверджує, що на тлі повномасштабної війни в Україні артист може навіть не повернутися до РФ. "Мені здається, що він і відмовчується не просто так. Мабуть, він не особливо налаштований саме на підтримку. Навряд чи він буде зараз намагатися знову виходити на сцену", - зазначив продюсер.

Валерій Леонтьєв - останні новини

Навесні цього року Лайма Вайкуле висловилася про Леонтьєва, про якого майже нічого не чути з початку повномасштабної війни. Вона розповіла, що артист перебуває у США. А нещодавно росЗМІ заявили, що стан здоров'я Леонтьєва різко погіршився. Артисту приписують чимало хвороб. На цей раз видання заявили, що співак переніс кілька серйозних операцій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...