Не приховує, що вона йому подобалась? Кіркоров вперше пояснив, чому син Стоцької так сильно на нього схожий

Довгі роки ходили чутки про роман Філіпа Кіркорова і Анастасії Стоцької. Деякі навіть стверджували, що саме через Стоцьку Пугачова кинула свого четвертого чоловіка - не стала терпіти його невірність, зазначають Патріоти України.

Чутки про це тільки посилилися, коли в 2011 році Анастасія стала мамою. Чим старше ставав її син Олександр, тим більше він ставав схожим на "короля" російської естради.

При цьому Стоцька і Кіркоров запевняють, що ніякого роману, і, відповідно, інтимного зв'язку, у них не було. А те, що дитина співачки схожа на Кіркорова, сам артист коментує росЗМІ так: "Ви уявляєте, наскільки кармічно ми були разом. Настя мене рятувала в той період від крайньої межі".

Артист додав, що незадовго до вагітності і протягом того, як Стоцька виношувала дитину, він часто спілкувався з нею, вони підтримували один одного в непрості моменти, тому "енергія передалася", і дитина стала точною копією Кіркорова.

При цьому артист-путініст не приховує, що Стоцька йому подобалася як жінка. Він каже, що вони могли б бути прекрасною парою, проте Філіп свого часу не наважився почати стосунки, а зараз його серце зайняте.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поки тільки попередник Раїсі Махмуд Ахмадінежад оприлюднив безадресну "поховальну молитву", яку всі зрозуміли як заяву про смерть президента, - Голобуцький

понеділок, 20 травень 2024, 0:00

"Поки тільки попередник Раїсі Махмуд Ахмадінежад оприлюднив безадресну "поховальну молитву", яку всі зрозуміли як заяву про смерть Раїсі. Всі решта "висловлюють глибоку стурбованість" і подібне", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторін...

Корупціонери втратять владу: Старець Кирило напророкував перемогу України і період змін (відео)

неділя, 19 травень 2024, 23:41

Пророцтво старця Кирила свідчить, що 2024 року в Україні розпочнеться період змін. Прогноз старця був оприлюднений на Youtube, передають Патріоти України. . На початку червня ворожі сили планують масштабний наступ на Харківщину. Однак усі плани Росії ...