"Не пускайте дітей до школи": Таролог поділилася тривожним прогнозом на 1 вересня

Екстрасенс Людмила Хомутовська зробила розклад на картах Таро і побачила, що Росія готується обстрілювати Україну 1 вересня, коли діти масово підуть до школи, передають Патріоти України.

"Десь щось має "прилетіти". З хорошого: не буде так багато дітей, як було раніше на 1 вересня. Можливо, дітей не пустять в школу або ще щось. Якось це продумають, щоб захистити дітей. Хоча "прильоти " будуть", - сказала екстрасенс в програмі "Таня+".

Вона додала, що обстріли будуть по всій Україні, але в деяких регіонах спрацює ППО. "Десь ППО відпрацює, але десь будуть "прильоти" 1 вересня. Найбільше обережними потрібно бути жителям центру України та півдня. В інших частинах ситуація буде більш-менш нормальною", - додала експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...