Не радійте московським "Майданам", це нас може лише тривожити, - журналіст

Нинішнє падіння рейтингу Путіна – це свідчення тому, що він не вправляється з роллю Доброго Царя. Що ж! Тоді йому доводиться гратися в Царя Злого.

"Протести в Москві не повинні нас тішити. Придушення цих протестів – теж. І навіть реакція московської громади на це придушення – реакція нормальна, адекватна, протестна – теж не повинна нас тішити. Все це нас може лише тривожити", - пише оглядач Олександр Міхельсон у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Існує міф про "різні народи". Нібито українці – волелюбні, завжди за свободу, а росіяни – ті люблять Царя, яким би він не був. Це – міф. Ми досить однакові вихованці пострадянських систем. 73 % Зеленського – це було бажання Доброго Царя. Навпаки, нинішнє падіння рейтингу Путіна – це свідчення тому, що він не вправляється з роллю Доброго Царя.

Що ж! Тоді йому доводиться гратися в Царя Злого. Чи Грозного, як воно там у них заведено. Тому в центрі Москви лупцюють ментівськими кийками дівок, тому усі ці обмеження на участь у мітингах, тому оце все. Й тамтешня інтелігенція стогне: "доколє?" Але для нас, українців, важливіше інше питання: "І що?"

Припустімо такий малоймовірний варіант, що протест урешті-решт переможе. Не уявляю собі такого, але припустімо. Ну й кого вони оберуть демократично? Ага. Як ми – актора, так і вони оберуть глибоко переконаного нациста. "Хірурга" якого-небудь, або Охлобистіна. Оце посміємось.

Це я, звичайно, не всерйоз, бо нікого тамтешня опозиція перемогти не здатна. Там вам не Київ, і не Майдан. Все, що відбудеться – це ще більше закручування гайок.

І найближча, найприпустиміша точка, яка може виправдати це закручування – це буде Крим. Як нібито "исконно русская земля". Саме там Кремль влаштує провокацію, щоби, своєю чергою, виправдати провокації та атаки на Донбасі, покликані відволікти увагу та (а це головне) виправдати репресії проти власної опозиції.

Це настільки очевидно, що про це навіть нецікаво писати. Проблема одна: гинутимуть люди. І вони таки гинутимуть. Згадаєте мої слова. Зберігаймо спокій. Заряджаймо калаші. Чесно кажучи, навіть при цьому ми не маємо майже жодних шансів – але хоч так".

Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...