Не рили б ви яму іншим..: У Бєлгороді забили на сполох через низку вибухів на енергетичних об'єктах

Місцева влада Бєлгорода схвильована через низку вибухів на енергетичних об'єктах. Постраждали дві критично важливі підстанції, які забезпечують місто – "Бєлгород" та "Фрунзенська". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона", передають Патріоти України.

Примітно, що після потрапляння у "Фрунзенську" виникла масштабна пожежа – станцію виведено з ладу. Місцеві чиновники забили на сполох щодо перспектив подальшого енергозабезпечення міста. Як повідомляють джерела, бєлгородська влада активно проводить "роз'яснювальну" роботу серед бізнесменів міста. Представникам бізнесу натякають, що висока ймовірність того, що місто у близько-терміновій перспективі не зможе забезпечити потреб підприємств в електроенергії, а тому бізнесмени будуть змушені вирішувати питання наявності "світла" самостійно – закуповувати генератори.

"Ситуація критична. У групі ризику перебувають місцеві торгові центри, супермаркети, заклади громадського харчування, готелі, магазини та інші приватні підприємства. Місцеві чиновники зазначають, що у разі завдавання повторних ударів по об'єктах інфраструктури місту загрожує енергетичний колапс", – ідеться в повідомленні.

Бєлгородська влада подала запити про допомогу в забезпеченні міста генераторами сусіднім регіонам, але поки що жоден "сусід" не відгукнувся. "Також варто зазначити, що попри очевидну загрозу для бєлгородських об'єктів енергетики, військовим не вдалося забезпечити належного захисту енергосистеми міста. На реалізацію цього завдання у них було цілих шість місяців, із моменту завдання перших ударів по об'єктах енергетики України", – йдеться в джерелі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...