Не сприйматиме адекватно: Астролог висловився про день інавгурації Зеленського

Якщо інавгурація обраного президента України Володимира Зеленського відбудеться 19 травня, "його оцінки будуть авантюрними і емоційними". Про це розповів астролог Олександр Валентинович, повідомляють Патріоти України.

За його словами, "що б не сталося 19 травня, воно буде мати дуже оптимістичні тенденції". "Коли Місяць іде на Юпітер, особливо в Стрільці, всім здається, що море по коліна і все буде добре. Він дає віру в майбутнє, багато оптимізму і в певному сенсі шапкозакидальні настрої", — пояснив астролог. У той же час він зауважив: "Як це відіб'ється на соціальному плані або на результаті, сказати складно".

За словами Олександра Валентинович, "все, що не буде розпочато цього дня, в контексті ментальності, логіки й розуму, інтелектуальної діяльності, розрахунок результату буде суб'єктивним і підкорятиметься особистій харизмі людини, на яку робиться ставка. А вибір і оцінки будуть авантюрними й важко передбачуваними. Коли потрібно буде естетично, етично чи емоційно оцінити ту чи іншу ситуацію".

Астролог зробив висновок: якщо інавгурація Зеленського буде призначена на 19 травня, "його оцінки будуть авантюрними і емоційними". "Крім того, він не сприйматиме їх адекватно. Йому здаватиметься, що все добре, що він все правильно оцінює і правильно ухвалює рішення, але насправді це будуть судомні рішення в плані етики, естетики та якісної оцінки", — підсумував він

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.