Не Storm Shadow: Військовий експерт заявив, що удар по Чонгарському мосту носив попереджувальний характер

Удар по Чонгарсокму мосту, ймовірно, носив попереджувальних характер. Про це написав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

У зв'язку з цим експерт навів такий приклад: ВПС Ізраїлю, коли авіація ЦАХАЛ знищує об'єкти терористів в багатоповерхових будинках, вони спочатку запускають по даху цього будинку порожню болванку, попереджаючи таким чином, що скоро буде удар.

Коваленко пояснив, що таке "постукування" дає можливість мешканцям евакуюватися протягом 10 хвилин. Потім завдаэться удар бойовою ракетою або бомбою.

"Власне, те, що сталося на Чонгарі слід сприймати саме як "постукування". Адже сьогодні руйнується логістика, а завтра...",- зазначив аналітик.

Таким чином, поки обрізається зв'язок півострова з материковим півднем України, що створює загрозу для південного угруповання російських окупантів. Крім того, екперт додав, що удар по мосту було завдано не Storm Shadow, у якій бойова частина - це проникаючого типу головка на 450 кг. "Фактично, від Storm Shadow міст на Чонгарі повинно було розворотити в мотлох", - пояснив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...