Не Сумська? Відома тарологиня сказала, яку область невдовзі чекає новий наступ росіян

Відома вітчизняна тарологиня Людмила Хомутовська від початку повномасштабного вторгнення РФ в Ураїну щодня розкладає карти на ситуацію в країні. Тепер експертка з карт таро впевнена, що Київщина поки у безпеці, проте щодо Чернігівської області такої впевненості немає. Про це йшлося у коментарі тарологині щодо можливого здійснення ворогом наступу на Чернігівщину та Київську область, передають Патріоти України.

"Я не думаю, що найближчими часом там (у Київській області — ред.) щось станеться. Карти показують, що столиця дуже добре захищена", — розповіла Хомутовська під час свого таропрогнозу.

Вона навіть сказала, що Київ озброєний "до зубів". "Якщо з’являється інформація, що Київщина — нова ціль ворога, то не вірте. Це ІПСО", — сказала вона.

Щодо Чернігівської області, то тут у Хомутовської випала карта таро, що вказує на можливий наступ російських окупантів. "Це можуть бути якісь диверсійні групи, щоби глянути, що на них там чекає", — додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ окупантів на Вовчанськ захлинувся: Штурмовики відмовляються виконувати накази йти на забій, їх підтримали навіть кадирівці із загороджувальних загонів, - Z-канал

понеділок, 1 липень 2024, 8:45

У Вовчанську, де вже два місяці точаться запеклі бої, почали бунтувати штурмовики ЗС РФ. Почастішали випадки непокори солдатів. Про це відверто розповів увечері 29 червня російський пропагандистський «Північний канал», який пише про ситуацію на Харківс...

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...