"Не треба боятися окупації України. Вірніше, вже не треба боятися. Бо вона відбувається", - Зоя Казанжи

Влада поводиться так, наче нас і країну вони взяли в оренду. Щоб експлуатувати і викинути, як непотріб. Бо їм не болить.

"Власне, ми про це говорили – про тиху і повзучу окупацію. Коли владні кабінети твоєї країни займають вороги твоєї країни. Коли починають винищувати все прогресивне, притомне, правильне. Коли перші особи держави ревно втілюють порядок денний Кремля. Коли ті ж самі особи знекровлюють армію, переслідують добровольців, ветеранів, волонтерів. Коли громадянам згодовують примітивні інформаційні жуйки, маніпуляції і відверту брехню. Коли фріків намагаються перетворити на політиків, а політиків на фріків", - пише письменниця та активістка Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вони – нинішня моновлада країни, - відверто шкодять країні. Підривають безпеку. Дозволяють сумніватися в незалежності. Підважують права і зазіхають на свободи громадян. Вони перетворюють країну на посміховисько, а політику – на цирк-шапіто, де головний – не той, хто смішить, а той, хто керує клоунами.

Вони стають небезпечними. Бо обростають ресурсами. Отримують можливості. Захоплюють медіа-активи. Розставляють на важливі посади відвертих збоченців від державного управління. Нівелюють державні інституції.

Вони створили і вкорінюють систему владного замкненого циклу – де ніхто і нікого не судить, не здає, де рука руку миє, де свої судді і свій каральний апарат судить і карає тих, хто заважає, а не тих, хто винен і хто злочинець.

Всі державні інституції стали їхньою власністю – від кордонів і митниці і до армії та прокуратури. Оприлюднені результати опитування Центру Разумкова разом з фондом "Демініціативи" імені Ілька Кучеріва свідчать про те, що Верховній Раді, уряду, державному апарату, судовій системі в цілому і Верховному суду, місцевим судам, прокуратурі, НАБУ, САП, Антикорупційному суду, Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі , НАЗК не довіряють під 70 до 80 відсотків громадян!

Не довіряють, я впевнена, і ті, хто навипередки біг голосувати за кандидата, який за рівнем розуміння політик і процесів виявився трохи розумнішим за табуретку. Який вчасно запропонував "втомленим" тупе шоу і саме ця тупість зайшла в мозок невибагливому електорату.

А зараз вони бідкаються. Переживають, що шари, яку їм так полум'яно обіцяли "слуги", не буде. І так, як в кіно, не буде. І не факт, що поріділий електорат "зелених" не спробує ще раз відкотити країну назад – цього разу на місцевих виборах. Бо дурні люди можуть битися головою об двері, які відчиняються в інший бік, кілька разів.

Влада поводиться так, наче нас і країну вони взяли в оренду. Щоб експлуатувати і викинути, як непотріб. Бо їм не болить. Бо нічого особистого – лише бізнес. Бо світогляд у нинішніх навіть не проросійський, а просовєцький. Бо там відсутні цінності і переконання.

Бо вони – відверті і ниці вороги. Яких ми маємо перемогти. Щоб не просто вижити, а жити і розвиватися за правилами цивілізованого світу. І щоб якнайдалі відійти від тоталітарного і задушливого впливу божевільного сусіда. Якому точно не потрібна вільна і незалежна країна поруч".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...