"Не треба ділити на два": Політолог прокоментував головні меседжі нещодавнього гучного інтерв'ю Залужного

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний дав інтерв'ю впливовому британському виданню The Economist. Він красиво закинув кілька важливих політичних меседжів до міжнародних партнерів, на які вже відреагували. Про це розповів політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

За його словами, Залужний дійсно комунікував із міжнародною аудиторією. Але не потрібно "ділити вміст інтерв'ю на два". Загроза повторного наступу з Білорусі дійсно існує. Потрібно це усвідомлювати. "Давайте не ділити все, що він сказав, на два. А що – атака на Київ нереальна? Ми вже все виграли? Загроза нікуди не зникла. Йде 9 місяць повномасштабної війни. І загроза досі є", – зазначив Давидюк.

Залужний закинув важливі політичні меседжі

Як наголосив Давидюк, дійсно відчувалося, що в цьому інтерв'ю Залужний комунікував із Заходом. Він "відправив" близько 5 – 6 політичних меседжів щодо танків, реактивних систем залпового вогню, іншої зброї, повернення до кордонів 1991 року, потенційного наступу на Мелітополь тощо.

Це інтерв'ю демонструє, що сучасна українська армія воює насамперед головою. Цим ЗСУ суттєво відрізняються від російських окупантів та "держиморд", які досі закидають все тілами.

"В нас топове покоління військових – світовий рівень. Коли людина воює інтелектом. Коли кожна гривня, яку інвестують, приносить максимальну користь державі. Не так, як росіяни. Пустили ракети на 600 мільйонів і майже нічого не досягли. Так, місцями будуть блекаути 2 – 3 дні. Але енергетики працюють і все повертають", – наголосив Давидюк.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...