"Не треба очікувати на допомогу": Арестович знайшов аргумент, чому Україні не потрібно йти в ЄС і НАТО

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що інтеграція України до ЄС і НАТО насправді є спробою влади перекласти відповідальність за ухвалення стратегічних рішень щодо долі держави на Брюссель та Вашингтон. Про це він заявив у своєму блозі в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

“У поодинокі моменти своєї історії ми, не сподіваючись ні на кого, всупереч усьому брали долю народу та країни в руки, у ці моменти дні та тижні ми дивували світ і себе самих”, - стверджує Арестович, докоряючи українським політикам за те, що вони “не намагалися зрозуміти виклики, що стоять перед Україною та українським народом у переломний момент своєї історії”.

Популярний блогер, який зараз перебуває за кордоном, вважає, що українці можуть “можуть творити чудеса і чинити героїчні подвиги, але в умовах перед загибеллю, залишившись віч-на-віч із загрозою”. “Нам потрібно навчитися діяти без цих факторів, без огляду на партнерів та противників, адже коли з'являється той, кому можна вручити повноту відповідальності, ми одразу починаємо розслаблятися та втрачаємо час на дії. Не хочемо напружуватися. “Нам потрібно самим…”, – ось формула успіху України на цьому етапі”, - запевняє Арестович.

Ексрадник Офісу президента вважає, що українці не повинні очікувати на допомогу, а самостійно вирішувати свої проблеми та завдання “у найближчому та далекому майбутньому”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...

Російські загарбники окупували Новоолександрівку на Донеччині - DeepState

неділя, 23 червень 2024, 19:50

Російські загарбники окупували село Новоолександрівка, що на Донеччині. Про це повідомляють аналітики DeepState. Зазначається, що наразі рашисти намагаються закріпитися на околицях села, яке розташоване в напрямку траси Покровськ-Костянтинівка. . "До ...