Не треба полякам гратися із "Путіне, прийди, порядок наведи". Колись на Донбасі деякі закликали, а потім їх вбили першими, - Кулеба

Поляки, які закликають прийти у країну президента країни-агресора РФ Володимира Путіна і навести "порядок", а також розсипають українське зерно, насамперед є провокаторами. Про це 24 лютого в ефірі національного телемарафону повідомив глава МЗС Дмитро Кулеба. Відеозапис опубліковано в YouTube програми "Подробиці", яка виходить на каналі "Інтер", передають Патріоти України.

"Польська влада офіційно вибачалася за інцидент із зерном після нашої реакції. Щодо цього мужика із плакатом, то, наскільки мені відомо, кримінальна справа на нього заведена. […] Це не всі поляки – це дуже вузький сегмент радикально налаштованих учасників протестів", – сказав Кулеба.

Він зазначив, що ці провокатори "мають пам'ятати історію просто". "Ті люди, які колись на Донбасі закликали Путіна прийти і навести лад, коли Путін прийшов – їх перших і розстріляли самі росіяни. Тому не треба полякам гратися із цими історіями: "Путін, прийди, порядок наведи". Бо потім, коли російський чобіт буде знову топтатися по польській землі, буде дуже-дуже гірко. Доведеться Польщі платити страшну ціну. Бо сьогодні кожен український солдат у тому числі воює, […] щоб у поляка не було стрільби, артилерії та смертей, – підкреслив Кулеба. Коли вони вирішують заради політичних цілей погратися із цією темою, то мають завжди пам'ятати, що в усіх розподілах Польщі Росія брала участь".

Глава українського МЗС додав, що "здорова частина польського суспільства має вирішити проблему із цими людьми, які, по суті, відкривають ворота для росіян".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...