"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого диктатора Володимира Путіна, зазначають Патріоти України.

«Абсолютно не варто соромитися цього слова. Що поганого у пропаганді? І чим складніші часи ми з вами переживаємо, тим більшою мірою інформація стає поляризованою, і більшою мірою вона переслідує ті чи інші інтереси. Об'єктивної інформації не існує. Є тільки інформація, за яку, на жаль, хтось заплатив. І, якщо ми з вами вважаємо себе патріотами, то краще працювати на державу… Нехай навіть і агресивним нав’язуванням інтересів твоєї країни, інтересів саме твоєї держави», — заявила Скабєєва, не згадавши при цьому, що головну роль у її роботі займає відверта брехня.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наші мужні бійці знищать два важливі об'єкти": Відома тарологиня заінтригувала передбаченням про Крим (відео)

четвер, 2 травень 2024, 13:06

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила знищення двох об'єктів у Криму. Вона наголосила, що чекати залишилось недовго. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. . Яна Пасинкова зазначила, що ...

Пішли на концерт Кообзона: ЗСУ ліквідували капітана армії РФ і ще кілька офіцерів (фото)

четвер, 2 травень 2024, 12:40

В Україні "знайшов смерть" капітан-окупант Батін Олексій - військовий злочинець, який брав участь у незаконному вторгненні на українські території. Про його ліквідацію повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти ...