"Не треба вигадувати, нібито Путін мститься": Портников пояснив причини нової ракетної атаки РФ

Очільник Кремля Володимир Путін пішов на масштабний обстріл України 26 серпня в рамках старої стратегії щодо ускладнення мирного життя українців, а не через помсту за окупацію ЗСУ певних територій РФ. Про це розповів журналіст Віталій Портников у своєму відеоблозі на ю-тюб, передають Патріоти України.

"Путін не мститься, не треба вигадувати. Путін намагається втілити власний план щодо ліквідації української державності та приєднання територій України до Росії. А коли бачить, що його військам не вдається виконати цю задачу – тоді здійснює заходи по перетворенню України на пустелю. Саме з цим можна пов'язати нову ракетну атаку росіян", - заявив він.

Журналіст закликав звернути увагу на те, куди цілились росіяни під час масштабного обстрілу, щоб зрозуміти мотивацію військово-політичного керівництва країни-агресорки. "У цій атаці на велику кількість українських областей, яка призвела до ушкодження інфраструктури, загибелі мирних українських громадян, було важливе фактологічне навантаження – те, що російські війська поцілили по території Київської гідроелектростанції", - пояснив Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...

Африка ось-ось спалахне: В ключовому регіоні світу назріває війна, яку ніхто не помічає, - місцеві аналітики

понеділок, 26 серпень 2024, 22:14

На сході Африки, куди Україна продає своє зерно, незабаром може спалахнути нова велика війна. Агресором може виступити Ефіопія. Про це в авторській статті для The New York Times пишуть наукові співробітники Університету Могадішо (Сомалі) Аф’яр Елмі та ...