Не в Іспанії: Санта Дімопулос відповіла, де зараз перебуває з родиною (фото)

Виконавиця Санта Дімопулос разом зі своєю родиною вже тривалий час перебуває за кордоном. Деякий час знаменитість жила у Франції, але зараз, як розповіла Санта у Instagram, вони переїхали до Монако, передають Патріоти України.

На запитання фанів співачка відповіла, як довго ще планує залишатися у Європі. "Я наразі перебуваю в Монако і буду тут із сімʼєю до кінця літа точно. Я розглядаю переїзд до іншого місця, та я ще не вирішила куди", - поділилася Дімопулос.

Також зараз родина розглядає такий варіант, що старший син виконавиці Даніель буде навчатися у школі-пансіонаті. Тоді Санта планує подорожувати світом разом з донькою Софією. "Дені хоче до boarding school (школу з проживанням), якщо він поступить туди, то я буду з малою подорожувати", - додала Санта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...