Не в Україні й не в Іспанії: Потап розсекретив, де зараз живе

Відомий український репер та музичний продюсер Потап, який гастролює по європейських містах, не поспішає повертатися в Україну. Виконавець розповів про свої плани та розсекретив країну, в якій нині перебуває, інформують Патріоти України.

Олексій Потапенко на початку повномасштабного російського вторгнення деякий час жив в Іспанії. Тоді він виступав за кордоном задля благодійної мети. Репер організовував концерти, щоб зібрати кошти військовим та постраждалим від війни. Пізніше артист повернувся в Україну.

Однак на батьківщині він пробув трохи більше року. З осені минулого року Потап, як він розповідав, перебуває у відрядженні. За його словами, тури по європейських містах – це просування української музики за кордоном.

Раніше співак приховував свої подорожі, але зараз, попри критику в мережі, показує поїздки. У своєму Instagram Олексій заявив, що прилетів до Болгарії. Він опублікував відео, як виходить з літака. Тут репер планує пробути деякий час та зняти два нових кліпи.

"Болгарія стрімко розвивається у секторі виробництва музичного контенту, ТБ та кінопродукції. У Софії та навколишніх районах розташовані цілі міста-павільйони, де знімають як Голлівуд, так і Талівуд, і K-Pop. Я прибув до Софії на зйомки двох відеокліпів і розробку ще трьох! " – написав під відео виконавець.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міст Путіна у небезпеці: Поблизу Керчі після повітряних ударів розпочалась потужна пожежа (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 1:00

Увечері в неділю, 30 червня, в окупованому Криму під час повітряної тривоги чули вибухи. У Щолкіному (північне узбережжя Керченського півострову), ймовірно, був приліт. Про це повідомляє Telegram-канал Крымский ветер. . За даними Telegram-канала, вибу...

ЗСУ рекомендують мешканцям окупованої Бєлгородщини позначати для безпеки від нальотів свої будинки написом «БНР». Вже є послідовники

понеділок, 1 липень 2024, 0:05

ЗСУ просять бєлгородців вивішувати написи «БНР» на будинках. Це необхідно для безпеки цивільних осіб, такі будинки не будуть атакувати дрони. Як пише білгородський канал «Попіл», у Грайворонському міськокрузі ЗСУ розкидають із дронів пропагандистські л...