Не варто тішитися хибними надіями: Сьогодні армія РФ набагато сильніша, ніж була у 2022-му, - Жорін

На початку повномасштабної війни російська армія була набагато слабшою, ніж сьогодні. Таку думку висловив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін в інтерв'ю LIGA.net, передають Патріоти України.

"Поки ми сміялися над цим, поки ми розважалися, мріяли про те, що завтра, післязавтра, два тижні - і все закінчиться. Цю маячню поки слухали від деяких людей, а росіяни в цей час адаптувалися, готувалися, вони модернізувалися", - каже військовослужбовець.

На думку Жоріна, до системної недооцінки ворога доклали руку, зокрема, українські журналісти. "Ми ж самі почали вводити себе в цей дивний стан, у мрії, замість того, щоб приземлитися до реальності", - заявив він.

Утім, заступник командира 3-ї ОШБр підкреслює, що нинішня російська армія - це все ж таки зовсім не та армія, яка вторгалася в Україну 24 лютого 2022 року.

Джерело: Ліга.net
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вже після вторгнення: Хмельницький чиновник, підозрюваний у роботі на ФСБ, отримав від влади… квартиру у подарунок (документи)

неділя, 16 червень 2024, 15:30

Начальник відділу програмного забезпечення управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради Руслан Бітюков, який тепер підозрюється у державній зраді, отримав під час війни від місцевої влади квартиру у новобудові. Про це по...

Врятував військовий: Наречена відомого співака розповіла, як їй під авто підклали небезпечний предмет (фото)

неділя, 16 червень 2024, 14:40

Наречена відомого українського співака Іллі Парфенюка – блогерка Сімбочка – шокувала розповіддю, як під їхнім авто заховали небезпечний предмет, передають Патріоти України. Неприємний інцидент стався у Сумах, де в Parfeniuk був концерт. Після виступу С...