"Не ведіться на дешеві розводки "іншої Росії". На жаль, її "іншої" не існує", - екс-командир роти батальйону "Айдар"

Коли російський режим реально когось хоче вбити, це виглядає, м`яко кажучи, не так, як було із Навальним.

"Як науковець, дуже скептично ставлюсь до конспірології. Більшість фактів, які стають основою теорій змов, набагато краще пояснюються людською дурістю, недбалістю (95%) та випадковістю (5%). Але ж "навіть якщо у вас паранойя, це ще не означає, що за вами не стежать", - пише вчений-біолог та екс-комбат роти батальйону "Айдар" Євген Дикий на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Лише мені здається, що недоотруєння Олексія Навального з подальшим телефонним камінгаутом "чистильника трусів", та його сьогоднішнє тріумфальне повернення до Московії, де його зустрічають піонери з оркестром (опозиціонери) та почесна варта (менти з вагонзаками) - це початок "операції новичок", вона ж "операція наступник"?

Коли російський режим реально когось хоче вбити, це виглядає, м`яко кажучи, не так. Згадаємо Дудаєва, Литвиненка, Політковську, Новодворську, Нємцова і тисячі менш відомих. Тож не відпускає відчуття, що російські олігархи, налякані санкціями, готують демонстративну заміну старого і вже недієздатного Пу ("Акела промахнувся...") на нібито "опозиційного політика" і "ворога режиму", який при тому є таким само як Пу російським шовіністом та імперіалістом, "кримнашистом" тощо.

Захід радісно зніме санкції, російські еліти зітхнуть з полегшенням і продовжать щасливо жити на вкрадений "брудний трильйон", а нам доведеться далі мати справу із агресивною Імперією Зла, тільки тепер вже не ізольованою у світі, як Північна Корея, а знову обласканою всіма шрьодерами і макронами продажного та водночас наївного Заходу. Ну що ж, і не таке переживали. Але готуємось. І не ведемось на дешеві розводки "іншої Росії". На жаль, її "іншої" не існує. Лише ця - імперська, біологічно ворожа до всіх народів, що мріють вирватись на свободу. Хто б її не очолював, кагебешний старичок чи типу "демократичний" новичок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...

Суттєві вигоди обом країнам, це небезпечно: Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Росія збирається передати Ірану сучасних винищувачів та засоби протиповітряної оборони для захисту від ударів Ізраїлю та США. Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень. Про це пише The Washington Post, передають Патріоти Украї...