"Не ведіться на інформаційну зброю": Олег Скрипка після скандальних заяв про жінок поскаржився на скасування концертів

За останній місяць Олег Скрипка дав кілька інтерв'ю, в яких зробив низку скандальних заяв. Зокрема лідер гурту ВВ говорив, що фемінізм "зупиняє популяцію людей" і що красиві жінки "самі винні" у насильстві та агресії чоловіків. Після цих висловлювань в Україні та за кордоном почали скасовувати концерти музиканта, зазначають Патріоти України.

Співак записав відеозвернення, в якому попросив українців про допомогу та підтримку. За словами Скрипки, він, як і багато інших патріотичних українців, знаходиться під потужними інформаційними атаками ворога.

"Створюється контент, беруться інтерв'ю, інтерпретуються, ставляться акценти і, на жаль, це працює. За кордоном створюється мій імідж як фашиста, екстреміста, терориста. І на рівні мерій, західних країн, міст скасовуються мої концерти. В Україні зовсім інші акценти виставляються: що я колаборант, ненавиджу природу, жінок, світ", - поскаржився лідер ВВ.

"Зрештою, що відбувається – не відбуваються концерти, на яких ми збираємо кошти, на допомогу військовим, дітям, переселенцям, пораненим. Але найстрашніше, що знищується консолідація українського суспільства", - заявив музикант.

Скрипка закликав "включати критичний розум, консолідуватися", і "не вестись на цю жахливу інформаційну зброю". "Щиро з вами, я вибачаюсь за емоції, мені реально потрібна ваша підтримка", - звернувся до українців Олег Скрипка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...