"Не ведіться на обіцянки": Астролог розповіла, хто доб'ється великих успіхів під час інгресії Марса в Близнюки

Період з 4 по 23 березня чудово підійде для будь-яких видів комерції і трейдерства.

Інгресія Марса в Близнюки відбулася вже сьогодні, 4 березня, і пробуде там "Червона планета" до 23-го числа. Астролог говорить, що в цей час найбільше досягнуть успіху люди, що займаються торгівлею. Про це розповіла на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

Під час цієї інгресії буде відбуватися дуже багато балаканини, але мало дій. "Не ведіться на обіцянки, все підкріплюйте документально. Багато хто в цей час віддає перевагу більше обговорювати якісь справи, проєкти, розпорошуватися на кілька справ відразу або братися за всі можливі проєкти і не доводити до кінця - в гіршому випадку, в кращому - делегувати", - розповідає фахівець.

Аріна Артуровна вважає, що у період з 4 по 23 березня чудово підійде для будь-яких видів комерції і трейдерства. Це час для передачі інформації, пліток, піару, реклами та акцій. Висновки в цей час робляться дуже швидко, часто не об'єктивно та інформація обробляється на поверхневому рівні.

Успішно будуть проходити ділові поїздки, нові напрацювання клієнтської бази, переговори і брейнштормінги, ключовим моментом буде колективне мислення і рішення. Зв'язки зав'язуються досить швидко, але також легко і розпадаються, можна спробувати всидіти на двох стільцях відразу.

"Негативні аспекти цього періоду - це суєта, сумбур, знервованість, відсутність стабільності й ґрунту під ногами, що як наслідок породжує запізнення, помилки, аварії, конфлікти, сварки і ДТП. Головним рецептом цього періоду буде - фільтрація інформації, яку поглинає ваш мозок, за допомогою цього ви зможете уникнути багатьох проблем і помилок", - підсумувала астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...