Не відпустять від себе ані на крок: Астрологи назвали найбільш ревниві знаки Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку схильні більше ревнувати свого партнера, аніж всі інші. Астрологи розповіли, хто з зодіакальних представників більше піддається цьому руйнівному почуттю, передають Патріоти України.

Скорпіони

Один з найбільш ревнивих знаків Зодіаку. Скорпіони за натурою своєю власники. Через їхнє прагнення контролювати кожен рух партнера, у стосунках може виникати нестерпне напруження. Від нього нічого не сховається — ані чуже волосся на одязі, ані запах незнайомого парфуму, ані сліди губної помади на комірці.

З усього цього Скорпіон зробить висновки, що далеко йдуть. Якщо він виявить, що його обдурили, — жалити буде безбожно. Вам пред'являть всі докази, будуть погрожувати і навіть шантажувати. Краще розповісти про зраду відразу, правда все одно випливе назовні. А так Скорпіон, хоч і буде в люті, зате встигне оцінити вашу відданість. Постарайтеся вселити йому, що щиро каєтеся у скоєному, визнайте свою провину – це буде доказ вашої до нього любові. Можливо, цим вам вдасться повернути його розташування.

Риби

Від партнерів вони вимагають безумовної вірності, відданості і уваги. Але проблема в тому, що страждання так само необхідно Рибам, як і любов. Можна сказати, що вони шукають привід приревнувати партнера, щоб трохи мучити себе душу. Вони охоче намалюють у своїй уяві, як ви когось стискаєте в обіймах, крадькома бігаєте на побачення і навіть переходите заборонену межу. Такі фантазії змушують Риб плакати і жаліти себе. Про те, що Риби приревнували вас у своїй уяві, ви довгий час взагалі не здогадуватися.

Діви

Діви дуже підозрілі. У Дів повно страхів, вони відрізняються недовірливістю, яка здатна довести до нервового виснаження. Вони завжди чекають найгіршого сценарію розвитку подій. Навіть у найідеальнішому кандидаті Діва схильна бачити потенційного зрадника. Народжені під цим знаком — відмінні детективи. Від них ви не приховаєте нічого. Зовні Діви ніяк не видадуть своїх почуттів. Всі їхні ревнощі не зовні, а всередині. Такі люди не стануть влаштовувати скандал. Вони мовчки, нікому нічого не пояснюючи, підуть.Варто один раз обдурити Діву, і вона ніколи не буде довіряти вам знову.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...