"Не все так однозначно": Експерт вказав на дивний момент в історії з заколотом Пригожина

Військовий експерт, колишній речник Збройних сил України Владислав Селезньов вважає, що історія з так званим заколотом власника приватної військової компанії "Вагнер" Євгена Пригожина не так однозначна, як видається на перший погляд. Цей бунт ще матиме розвиток, передають Патріоти України.

"Цілком імовірно, що і такий варіант (стрес-тест, щоб виявити, хто за кого, – ред.) розвитку ситуації міг мати місце. Бо очевидно, що Євген Пригожин входив до ближнього кола оточення Володимира Путіна, фактично з його рук Путін годувався, відповідно, Євген Пригожин є бенефіціаром певних процесів, пов’язаних із бізнесом Путіна на території Африканського континенту, Сирійської Арабської Республіки, тому такий варіант не можна виключати", – зауважив експерт в ефірі телеканалу FREEДОМ.

За словами Селезньова, Путін — досить недовірлива і мстива людина, тому навряд чи він закрив би очі на такий демарш Пригожина, якби певні елементи цього процесу не були в деякій мірі прийняті Путіним.

"Подивимося, як далі рухатиметься ця історія. Але те, що Пригожин живий, – вочевидь, навіює на думку, що не все так однозначно в цій історії, і що Володимир Путін має певні плани, щонайменше на найближчу перспективу, щодо Пригожина", – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...