Не всі наші друзі вважають Путіна злом, це концептуальна проблема, - Дмитро Кулеба

Глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що не всі друзі України вважають російського диктатора Володимира Путіна злом. В інтерв'ю Foreign Affairs Кулеба заявив, що, на його думку, в України є дві концептуальні проблеми, передають Патріоти України.

«Перша полягає в тому, що навіть не всі наші друзі вважають Путіна злом. Вони, як і раніше, вважають його людиною, лідером, який зробив серйозну помилку, за яку йому доведеться розплачуватися, але не злом, яке повинно бути усунуто», — сказав він.

Кулеба додав, що, на його думку, проблема в тому, що деякі друзі України, як і раніше, розглядають Путіна як лідера, який зробив помилку. Міністр додав, що Київ пам’ятає численні провальні спроби домовитися, перезавантажити відносини, умиротворити або залучити диктатора до співпраці.

«І друге концептуальне питання, з яким ми все ще стикаємося, — це лінія на те, що Росія не повинна виграти цю війну. Ми з першого дня говорили, що правильніше було б сказати, що Україна повинна виграти цю війну. Це дві різні стратегії», — зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...