Не втрачайте свій шанс: Астрологиня назвала два унікальні дні у травні

Астрологиня Людмила Халанська виділила 4 і 5 травня 2020 року як особливо важливі для майбутніх починань, передають Патріоти України.

"Незважаючи на карантин, не пропустіть двох днів, що наближаються, вони найліпше підходять для початку важливого процесу або нової справи, – це 4 і 5 травня", – повідомила вона.

"У будь-якій із цих днів хоча б суто символічно треба зробити перші кроки в обраному напрямку, щоб саме ці дати стали початком запланованого проєкту або нової історії", – пояснила астрологиня.

"Скористайтеся шансом розпочати нову справу саме в ті два дні. А продовжувати її можна вже в будь-який інший день", – порадила вона.

Астрологиня додала, що 4 і 5 травня – "вільні від негативних аспектів" дати, яких у поточному році не дуже багато. "Нинішній рік не балує нас хорошими астрологічними аспектами. Важко протягом 2020 року знайти хоча б кілька днів, які були б абсолютно сприятливими", – зазначила вона.

"При цьому сам рік дуже підходить для довгострокових проєктів і серйозних починань, особливо у сфері кар'єри, підвищення чи зміцнення соціального статусу, досягнення життєво важливих цілей", – уточнила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...