Не витримав навіть Пєсков: Як Захід розлютив кремлівських маразматиків, - Казанський (відео)

Становище російських окупантів в Україні почало погіршуватися просто на очах. Не зважаючи на установку "тримати удар" та демонструвати упевнене побєдобєсіє, політико-пропагандистська система все більше давати збій, зазначають Патріоти України.

Знакові зміни констатує український журналіст Денис Казанський.

"Україна поступово відновлює контроль над Херсонщиною. Безумовно, це навряд чи було б можливим без підтримки, яку отримують ЗСУ від західних країн. Це розуміють і в Кремлі: так, днями прес-секретар бункерного діда Дмитро Пєсков під час інтерв'ю одному з провідних російських телеканалів лютував через підтримку, яку отримує Україна, та називав ситуацію "жахіттям". Особливо приводила його у розпач допомога Німеччини – мабуть, через те, що у цю країну Москва вбухала найбільше мільярдів".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупантів у місті немає: ГУР Міноборони показало відбиття штурму поблизу Часового Яру (відео)

субота, 18 травень 2024, 23:30

Російські окупанти продовжують спроби захопити Часів Яр Донецької області. У пʼятницю, 17 травня, українські захисники відбили черговий ворожий штурм міста. Відео з відбиттям атаки росіян показало Головне управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Це було десь о четвертій": Український військовий розповів, як почався наступ росіян на Харківщині

субота, 18 травень 2024, 22:54

Прикордонні пункти в "сірій зоні", які вдалося зайняти окупантам, на момент наступу РФ, не перебували під контролем жодної зі сторін. Для українських військових наступ російських загарбників на Харківщині почався із команди керівництва Сил оборони. Про...