Не витримують вогневого впливу: Російські солдати без наказу втекли зі Старомайорського. Z-канали б'ють на сполох через катастрофу, що насувається на півдні

Група військових РФ кинула позиції у Старомайорському на Запорізькому напрямку, про окупацію якого лише кілька днів тому оголосило російське Міноборони.

Про це пише російський Z-канал «ВДВ за Чесність та Справедливість», за яким стоять офіцери угруповання «Дніпро» ЗС Росії.

Ресурс стверджує, що група 127-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ, яка знаходилася у Старомайорському, дезертувала.

"Не витримали вогневого впливу противника, кинули позиції і пішли в тил", - повідомив канал. Він уточнив, що за цим фактом триває розгляд.

Зазначимо, що, за даними ресурсу DeepState, жодного повного захоплення Старомайорського не було. Як і раніше, Сили оборони України утримують північну частину цього населеного пункту. Z-канал також поскаржився на гострий дефіцит солдатів у Запорізькому напрямку, який швидко наростає.

«Загалом на фронті ДВ «Дніпро» у нас відчувається нестача живої сили. Вже стало складно набирати навіть у «Штормі Z» (формується із завербованих зеків – ред.). Адже не дарма зараз наша регіональна влада піднімає одноразову виплату за підписання контракту. Як ми бачимо навіть звідси з фронту, всі наші ресурси залучення живої сили вже не забезпечують потреби усієї групи «СВО» - розповів російський ресурс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українці дуже вдало атакували секретну базу РФ із «Шахедами»

субота, 22 червень 2024, 23:13

У ніч на 21 червня Україна завдала дуже серйозного удару по російській армії. Під Єйськом у Краснодарському краї був приліт секретною базою ЗС РФ. Про це розповів відомий український блогер «Миколаївський Ваньок», пов'язаний із ЗСУ, . Він зазначив, що...

«Пане лейтенант, засікли виходи… Є, є вихід! Бачу п*дорів! »: історія знищення колони ворожих САУ

субота, 22 червень 2024, 22:34

Фото з відкритих джерел . Після останнього вибуху стало тихо. Тріскуче розгорялась пожежа і перегукувались у радійках доповіді — хто живий, хто поранений, що розбито. Пил, піднятий вибухами, осідав на побиту землю, залишки будинків, посічені обрубки д...