"Не забуваємо нетлінку Венедиктова: "мне не нравится внутренняя политика Путина, но нравится внешняя", - журналіст

В Одесі і Миколаєві, Львові і Дніпрі нам треба свої радіостанції, а не окупантів.

Марина Данилюк-Ярмолаєва. Фото: соцмережі.

"А н*хєра нам філіал "Эхо Москвы" і чергові московські жаби? Як же мене злить прєсмиканіє перед російськими лібералами, собчаками і биковими, варламовими та іншими попелицями з-за поребрика. Венедиктов сказав "странє", що хоче тут бюро: із радіостанцією, сайтом і соцмережами", - пише Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Это бюро, которое будет создавать качественные программы на русском языке, которые захотят покупать местные радиостанции. Чтобы вещать отсюда в Россию, о том, что происходит в Украине", — сказав Венедиктов.

Але є одне але — можливий перегляд закону про мовні квоти...

За*бали, як же за*бали. Пускайте свої радіостанції в Серпухово чи Ухтє.

В Одесі і Миколаєві, Львові і Дніпрі нам треба свої радіостанції без привозних лесь рябцевих...

Учора увечері в одному із кабаків Одеси сидів через кілька столиків русскій ліберал, на якого пофапують в деяких колах. Приїхав із Москви з просвітницітницькою типу місією. Сидів бухий, обіймав за сідниці місцевих молоденьких одеситів. А потім жер ковбасу, принесену із магазина на закусь, бо в меню не було...

До окупації його було інколи цікаво постать в рамках антропологічного інтересу.

Нині це просто фурункул в пристойному суспільстві.

Посол, хоча і інтелектуальний держави-окупанта...

Нині н*х він нам треба, якщо у нас є плеяда чудових локальних поетів-сатириків — Семесюк, Космина, Воськало...

Нам не "Эхо Москвы" в Одесі треба, а нормальне українське радіо...

В рамках експерименту із таксистами, офіціантами і знайомими щебечемо виключно українською — розуміють і відповідають як зайчики.

А звьозди. У нас своїх і не бухих повно. А не нафталіну з-за поребрика. Бо те саме "Эхо Москвы" теж нормально фейків вкидає, якщо це в рамках кремлівської лінії.

І раз на те пішло, не забуваємо нетлінку Венедиктова: "мне не нравится внутренняя политика Путина, но нравится внешняя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...