"Не закінчення війни й не перемога у ній": Портников припустив, які плани зараз має Путін

Журналіст Віталій Портников вважає, що продовження війни з Україною дає можливості перебудувати Росію так, як вона подобається чекістам. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Мені здається, що ідея Путіна, як він може утримувати владу, це як раз не закінчення війни й не перемога у ній, а саме її продовження. Ось це і є нова нормальність – життя у війні. РФ живе у війні із Заходом і Україною, а при цьому у самій Росії нічого не відбувається, тобто просто воює. Це дає можливості для створення тоталітарної вертикалі: незгодний - ворог народу, всіх заарештувати, змінити характер економіки й зробити її військово-промисловою, подумати про табірну економіку", - зазначив журналіст.

Віталій Портников підсумував, що продовження війни з Україною дає можливості перебудувати російську державу так, як вона подобається чекістам.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...