Не залишитися безпорадним: Як зберегти заряд батареї на смартфоні, - лайфхак

Смартфони органічно вплелися у наше сучасне життя, вони зручні, корисні й незамінні, але чомусь часто вимикаються у найпотрібніший момент. І тоді кожен з нас ставить собі питання: "Як економити батарею на телефоні?"
Великий і яскравий дисплей, безлімітний інтернет, мегакорисні додатки, постійний зв'язок з колегами та друзями, чудові фото й останні новини світу – смартфони міцно зайняли місце в нашому житті, підтверджують Патріоти України. Вони зручні, корисні й незамінні, але чомусь часто вимикаються у найпотрібніший момент. І тоді кожен з нас ставить собі питання: "Як економити батарею на телефоні?"

Виявляється, за допомогою деяких маніпуляцій можна продовжити термін "життя" пристрою. Що саме потрібно зробити, щоб смартфон не сідав в розпалі робочого дня, ми вам розкриємо декілька секретів.

Позбудьтеся від непотрібних програм

Перегляньте список програм і видаліть все, що валяється по причині "ану ж коли-небудь стане у пригоді".

Видаліть непотрібні програми

Включіть режим польоту

Режим польоту можна використовувати не тільки в літаку, але і в будь-якій ситуації, коли є необхідність заощадити заряд енергії та є можливість відпочити від стільникового зв'язку, WI-FI, Bluetooth і GPS.

Режим польоту

Відключіть GPS

GPS-модуль один з головних пожирачів батареї. Чим гірший прийом, тим більше смартфон витрачає ресурсів, щоб знайти хороший сигнал.

Відключіть gps

Обмежте 3G / 4G

Так, передача даних на 3G і 4G дозволяє користуватися інтернетом на високій швидкості. Але, на жаль, ці стандарти передачі даних розряджають смартфон швидше.

Модуль 2G витрачає значно менше енергії.

Обмежте 3 G

Відключіть вібрацію

Вібрація – дуже енергомістка штука. Друкувати без вібрування напевно не складе проблем.

Включіть вібрацію

Не переохолоджуйте смартфон

Чим холодніше, тим швидше батарея сідає. Щоб смартфон критично швидко не розряджався, тримайте його у внутрішній кишені куртки й користуйтеся гарнітурою.

Не переохолоджуйте

Не перегрівайте

Уникайте будь-яких екстремальних температур. Пам'ятайте про те, що оптимальна температура для користування телефоном – від 16 до 22 градусів.

Не перегрівайте

Зменште яскравість

Зменште яскравість до мінімальної, але, зрозуміло, комфортного використання.

Зменшіть яскравість

Режим

Зменште час переходу смартфона в сплячий режим. Екрани сучасних телефонів споживають левову частку енергії в режимі активності.

Час змінювати

У будь-якого акумулятора є свій ресурс. Зазвичай цей ресурс з'їдається протягом 2 – 3 років. На жаль, реабілітувати зношений акумулятор неможливо.

Змініть батарею

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...