Не зовсім така, як ви вважаєте: Офіцер армії Ізраїлю розкрив секрет щодо російської ракети "Кинджал"

Офіцер запасу Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін заявив, що російська ракета "Кинджал" (Х-47) не є гіперзвуковою. Ракета "Кинджал" - це просто "Іскандер", який запускають літаки, розповів військовий аналітик в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

Співбесідник зазначив, що гіперзвукова зброя має зовсім іншу якість. Офіцер підкреслив, що США вже упродовж довгих років проводять експерименти із гіперзвуковою зброєю і так і не змогли впоратися з великою кількістю проблем.

"Я просто розкрию секрет. Багато українських ЗМІ пишуть про "Кинджал", який із МіГів (винищувачів - Ред.) запускають, що це гіперзвукова ракета. Це не гіперзвукова ракета. Це "Іскандер", який просто запускають із повітря…", - сказав експерт.

Варто зазначити, що "Кинджал" вважають глибокою модернізацією одноступеневої твердопаливної ракети 9М723 для балістичних оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер" в авіаційній версії - тобто призначеною для запуску з винищувачів. Завдяки попереднього розгону літака і висоти запуску ''Кинджал'' перевищує наземний аналог, ''Іскандер'', у кілька разів як за дальністю так і за швидкістю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...