Не звинувачуйте себе, кохану: Експерт розказала, чому жінок тягне до солодкого більше, ніж чоловіків (відео)

Жінок може сильно тягнуть до солодкого через дефіцит магнію, наголосила дієтолог.

Дієтолог Наталія Самойленко поділилася, що жінок тягне до солодкого у рази більше, ніж чоловіків у зв'язку з особливостями жіночого організму. Експерти вважають, що жінок сильно тягне до солодкого через дефіцит магнію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Співрозмовниця зазначила, що тяга до солодкого, зокрема, можлива через стрес, що накопичився.

"Експерти пов'язують таку любов з тим, що жінки часто відчувають дефіцит магнію. Це пов'язано і з особливістю роботи жіночого організму, і з накопиченим стресом...", – сказала дієтолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....