Небайдужий до вина та солодощів: Що любить їсти та пити Борис Джонсон

Видання The Guardian зібрало з інтерв'ю британського політика інформацію про його харчові звички та вподобання, передають Патріоти України.

Борис Джонсон не вважає себе гурманом і каже, що на його думку вся їжа смачна. Саме тому робота ресторанних критиків для політика незрозуміла.

Борис Джонсон зізнається, що прокидається зазвичай дуже голодним, а якщо з'їсть велику порцію на вечерю, може навіть прокинутися посеред ночі через бажання їсти.

«Зазвичай я намагаюся бігати вранці, робити кілька віджимань або просто блукати з газетою, — розповідає політик. — Після всього цього я п’ю чашку кави з тостом із рослинним маслом і джемом. У цей момент я все ще ходжу, читаючи новини, а моя родина їсть за столом. Часом я також можу з'їсти трохи холодних спагеті або одну-дві відбивні, якщо щось залишиться після вечері моїх дітей напередодні. У холодильнику часто лежать торти на день народження, які я їм на сніданок».

Улюблена страва Бориса Джонсона — пюре з сосисками та гірчицею з червоним вином. Він також відмічає, що п'є досить багато вин різних сортів і цінових категорій, вважаючи, що все вино смачне.

«На роботі я нічого не перекушую, окрім кількох шоколадних круасанів вранці, щоб не бути надто голодним впродовж дня. Також я завжди п’ю лате, а на обід з'їдаю щось із їжі, котра лишилася з попереднього дня. Я випиваю кілька чашок чаю вдень і велику кількість дієтичної Coca-Cola — я випиваю її літр на день», — зізнався британець.

Вечеря Бориса Джонсона зазвичай невелика й легка, наприклад, салат із тунцем. Адже, за словами політика, якщо ви мало з'їсте ввечері, «у вас буде чудовий стимул встати з ліжка наступного ранку, щоб поїсти».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...