Нечисть сподівається на заступництво Бога: Окупанти намагаються захистити від ЗСУ свої війська у Токмаку... іконами (відео)

Російські війська і прокремлівські колаборанти у тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області, звільнення якого дасть Силам оборони змогу вийти до Мелітополя, намагаються привернути на свій бік потойбічні сили, зазначають Патріоти України.

Для цього вони вирішили провести якийсь дивний псевдорелігійний ритуал на виїзді зі стратегічно важливого міста, що може вказувати на відчай загарбників, які засіли там. Як видно на оприлюдненому у соцмережах відео, троє невідомих, один з яких був одягнений у військову форму, приїхали на мікроавтобусі з хрестом до знака Токмак, перефарбованого у кольори російського прапора, і почали старанно махати поруч із ним двома іконами.

У чому саме полягає задум цих релігійних фанатиків, не зовсім зрозуміло, проте очевидно, що, якби вони почувалися у безпеці, то навряд чи покладали б надію на свій порятунок від ЗСУ на «божественне диво».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...