А ви знаєте чим посипані магазинні булочки? Така апетитна борошняна або цукрова крихта... Булочки та пироги прикрашені борошняною присипкою ще й дуже смачні. Це посипання називається штрейзель або штрейзельна крихта. Також, традиційно з нею готують вірменські солодощі і ця крихта називається Хоріз. Щоб її приготувати не потрібно спеціалізованого обладнання і складається вона всього з 3-х компонентів, а саме – борошна, цукру та вершкового масла. Але є більш цікаве і бюджетне поєднання. Рецепт штрейзельної (кондитерської) крихти дуже простий, але, звичайно, має свої нюанси, про які ви дізнаєтесь, подивившись відео.
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
7 червня за новим календарним стилем (20 червня - за старим) - день пам'яті Феодота Анкірського. У народі день прозвали Федот Урожайник. За старим календарним стилем цього дня відзначають третє обрітення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього...
Російська армія стягнула на північні напрямки - у Сумську та Харківську області - близько 125 тис. своїх солдатів. Попри це, основну увагу загарбники зосереджують на Донеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegraph. За останні тижні тиск...