А ви знаєте чим посипані магазинні булочки? Така апетитна борошняна або цукрова крихта... Булочки та пироги прикрашені борошняною присипкою ще й дуже смачні. Це посипання називається штрейзель або штрейзельна крихта. Також, традиційно з нею готують вірменські солодощі і ця крихта називається Хоріз. Щоб її приготувати не потрібно спеціалізованого обладнання і складається вона всього з 3-х компонентів, а саме – борошна, цукру та вершкового масла. Але є більш цікаве і бюджетне поєднання. Рецепт штрейзельної (кондитерської) крихти дуже простий, але, звичайно, має свої нюанси, про які ви дізнаєтесь, подивившись відео.
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Сьогодні 12 липня. . Триває 1235 доба мужньої оборони України проти повномасштабної навали російських окупантів. Якою є ситуація на Запорізькому напрямку? Куди рухаються російські війська? Що відбувається на Новопавлівському напрямку? Докладніше дивіт...
Українська акторка Катерина Кузнєцова, відома за ролями в серіалах "Кухня" та "Кохання та полум'я", повідомила про розставання зі своїм партнером - російським бізнесменом Максимом Апліним. Пара була разом майже вісім років. Про зміни в особистому житті...