А ви знаєте чим посипані магазинні булочки? Така апетитна борошняна або цукрова крихта... Булочки та пироги прикрашені борошняною присипкою ще й дуже смачні. Це посипання називається штрейзель або штрейзельна крихта. Також, традиційно з нею готують вірменські солодощі і ця крихта називається Хоріз. Щоб її приготувати не потрібно спеціалізованого обладнання і складається вона всього з 3-х компонентів, а саме – борошна, цукру та вершкового масла. Але є більш цікаве і бюджетне поєднання. Рецепт штрейзельної (кондитерської) крихти дуже простий, але, звичайно, має свої нюанси, про які ви дізнаєтесь, подивившись відео.
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Журналіст та блогер «Апостол» Дмитро Карпенко після початку повномасштабного вторгнення взяв інтерв’ю у більш як півтора тисяч полонених росіян. На каналі «Ісландія» Карпенко поділився, яка історія, розказана окупантом, змусила волосся на його голові р...
У липні росіяни окупували 564 кв. км території України, вийшовши фактично на ті самі цифри, що і в червні. Про це повідомляє DeepState у суботу, 2 серпня, передають Патріоти України. Аналітики провели кореляцію між штурмовими діями та відношенням окупо...