Неймовірно влучний удар: На Херсонщині високоточна авіабомба рознесла спостережний пункт окупантів (відео)

Високоточна авіабомба AASM-250 «Hammer», що є французькою керованою зброєю класу "повітря-земля", вдарила по командно-спостережному пункту росіян на лівому березі Херсонської області. Відповідне відео опублікували в соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Авіація продовжує виконувати завдання на всіх напрямках, знищуючи окупантів, що прийшли на нашу землю! Один екіпаж МіГ-29 40БрТА за допомогою AASM Hammer, знищує КСП ворога на лівому березі Дніпра", - йдеться у повідомленні.

Локаційно удар прийшовся, як повідомляють у Telegram-каналі, по тимчасово окупованому н.п. Корсунка в Херсонській області. Користувачі у соціальній мережі Х також були вражені ударом по командно-спостережному пункту росіян, називають його неймовірно точним: "Неймовірний влучний удар високоточної авіаційної бомби AASM-250 «Хаммер» французького виробництва по командно-спостережному пункту 810-ї бригади морської піхоти РФ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зможе ефективніше проривати ППО: Військовий аналітик пояснив перевагу дрона-ракети "Паляниця"

субота, 24 серпень 2024, 21:02

Аналітики вбачають перевагу нового дрона-ракети «Паляниця» у його швидкості, за рахунок чого літальний апарат може ефективніше долати ворожу ППО. Про це написав азербайджанський військовий експерт Агіл Рустамзаде в Telegram-каналі, передають Патріоти У...

Що було в таємному додатку до "пакту Молотова-Ріббентропа", - журналіст

субота, 24 серпень 2024, 20:42

"85 років тому в Кремлі у присутності радянського диктатора Йосипа Сталіна та посла Німеччини Вернера фон дер Шуленбурга було підписано договір про ненапад відомий в історії як "пакт Молотова-Ріббентропа". Але головним був не сам договір, а таємний дод...