Неймовірний успіх захисту державних інтересів: Холодницький з Ситником власноруч в один момент знищили 2000 робочих місць, - політтехнолог Голобуцький

Експортні галузі, котрі не втратили попит через кризу, взагалі для всіх стали дорогоцінними. Але не в Україні.

«Холодницький – переможець курей» - це майже крутіше за «Повелителя мух». Неймовірний успіх захисту державних інтересів: Холодницький з Ситником щойно власноруч знищили вже 2000 робочих місць в «Укрлендфармінгу»! Звісно, доклались і Слуги, – але головні герої вітчизняної економіки на тлі коронакризи все одно Холодницький і Ситник, ці лаври в них ніхто не відбере!" - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Стовпи дотримання законності мужньо витримали тиск рішень судів і Генпрокуратури – не піддались їм і не виконали жодного законного припису щодо закриття проваджень і припинення слідчих дій щодо VAB банку. І в результаті все ж знищили для початку 20% робочих місць агрохолдингу «Укрлендфармінг»! Мінус 6 птахофабрик, мінус 2000 робочих місць, мінус податки і мінус валютна виручка від експорту яєць найбільшим експортером України. Вони зробили це!

Але на цьому, найпевніше, не зупиняться: в найближчій перспективі, якщо САП продовжить невиконання рішень суду і приписів Генпрокуратури, знищення ще 30% робочих місць – Олег Бахматюк змушений буде закрити половину птахофабрик. Вся планета труситься над кожним робочим місцем, доплачує роботодавцям за їх збереження під час карантину. Експортні галузі, котрі не втратили попит через кризу, взагалі для всіх стали дорогоцінними. Але не в Україні.

Зе-команді забули пояснити цей момент (тому профільний комітет ВР примудрився виставити себе подільником САП), а Холодницького з Ситником це взагалі не обходить – в них інші цілі. І зупинити їх переможну ходу, що трощить вітчизняне виробництво, нема кому".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...