"Нею мала б зайнятися СБУ": Нардепка Безугла - не самостійний політик, у неї є замовники, - політолог

Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що написала заяву на вихід із фракції та партії Слуга народу. Політолог Олексій Кошель в ефірі Radio NV зазначив, що після скандальних заяв народної депутатки фракція давно б мала відреагувати, передають Патріоти України.

«Після достатньо ганебних вчинків Мар’яни Безуглої — злив інформації, яка може бути використана, зокрема, ворогом, про втрати українських Збройних сил під час війни, про деталі обговорення законопроєкту про мобілізацію, які мали б відбуватися за зачиненими дверима, інформаційних атак проти військового керівництва — на ці дії мала б відреагувати фракція», — розповідає політолог.

Кошель зауважує, що це керівництво фракції, депутати мали б ухвалити рішення про виключення Безуглої: «Мали б виключити з фракції, мали б виключити з політичної партії. Служба безпеки України мала б провести розслідування, принаймні запросити цього депутата і запитати її, що вона робила, з якою метою, яку мала мотивацію. Цього зроблено не було».

Це нам демонструє, акцентує Кошель, що монобільшість не вміє робити висновки з помилок: «Це буде однією з ключових причин того, що монобільшість надалі буде слабшати».

При цьому політолог впевнений, що народна депутатка діє не самостійно: «Я переконаний, що вона глибоко не самостійний політик. Навряд чи вона займається такими провокаційними діями виключно із метою власного піару і власної можливої політичної кар'єри. Очевидно, що є замовники, яким вигідні такі інформаційні атаки, яким вигідні конфлікти в середовищі влади. Тут найбільша небезпека в тому, що йдеться про конфлікти між військовим і цивільним керівництвом».

Після серії дописів Безуглої з критикою головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного 5 січня її рекомендували відкликати з посади заступника голови комітету Ради з національної безпеки. У пресслужбі партії Слуга народу говорили, що Безугла сама відповідає за свої слова.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...