"Нехай горить Рейхстаг": Радник Кремля, який має нерухомість в Німеччині, закликав вдарити ракетами... по Берліну

Радник адміністрації президента Росії, політолог Сергій Караганов настрахав Берлін ударом, якщо "дрон знову прилетить по Кремлю". Крім того, росіянин пригрозив ядерною атакою по українським військам. Про це він сказав в інтерв'ю одному із пропагандистських ЗМІ, передають Патріоти України.

"Настав час заявити, що на будь-які масовані удари по нашій території ми маємо право відповісти ядерним ударом. Це стосується й будь-яких захоплень нашої території", – стверджує Караганов.

Він хотів би, щоб Москва переписала доктрину про застосування ЯЗ, бо вона нібито застаріла та практично повністю виключає використання такого озброєння. Мовляв, "різко активізувати ядерний чинник у світовій політиці" – це обов'язок Кремля. На його думку, потрібно "переконати противників" у готовності до ядерної війни "у разі будь-яких посягань на нашу територію й наших громадян".

Караганів із сім'єю, за інформацією ЗМІ, володіє нерухомістю в Німеччині (зокрема в Берліні) та в Італії. Але це не завадило йому видати пораду російським військовим обстріляти територію ФРН. "Якщо дрон знову прилетить по Кремлю, то чому б для початку не завдати звичайний ракетний удар по Рейхстагу? Нехай горить", – сказав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ідіотизм і самодурство вищого гатунку": Чим Петру І заважали металеві набійки на взутті мешканців Петербургу, - журналіст

четвер, 12 вересень 2024, 16:06

"12 вересня 1715 року цар Петро І Антихрист видав указ про заборону мешканцям нової столиці Московського царства Санкт-Петербургу підбивати чоботи та черевики металевими скобами та гвіздками. Це для того, щоб не псувалися дерев'яні тротуари. Тих, хто у...

Знайшли схему, яка всіх "задовольнила": Росія таємно обслуговує свої літаки французьким обладнанням

четвер, 12 вересень 2024, 15:30

Казахстанські фахівці обслуговують російські Су-30СМ, використовуючи французьке обладнання Thales і Safran попри санкції. Про це повідомляється в дослідженні Inform Napalm, передають Патріоти України. Казахстанська компанія ARC Group співпрацює з росій...