Немає документів - немає проблеми: Пенсійний фонд РФ вигадав, як приховати втрати серед окупантів

Бюджетникам заборонили публікувати дані про кількість учасників війни, які отримують соціальні виплати, інформують Патріоти України.

Ці дані дозволили б зрозуміти масштаб втрат серед російських військових, вважають в російському медіа «Важные истории». Пенсійний фонд розіслав співробітникам своїх відділень у російських регіонах листа «Про відсутність необхідності завантаження фактів призначень за учасниками спеціальної військової операції». Копіями цього листа поділилися у своїх офіційних відкритих чатах співробітники організацій, які відповідають за наповнення Єдиної державної інформаційної системи соціального забезпечення.

Пенсійний фонд Росії просить співробітників, які наповнюють базу соціального забезпечення, не завантажувати туди факти призначення підтримки, яка стосується «учасників «СВО», а якщо така інформація вже була завантажена – видалити її. Документ було розіслано ще у грудні 2022 року.

Єдина державна інформаційна система соціального забезпечення має дані про всі соціальні заходи підтримки росіян та їх обсяг, зокрема розділ щодо підтримки військовослужбовців та їхніх сімей, які загинули під час проходження військової служби. Але цю інформацію заборонили поширювати, адже вона могла б розкрити втрати російської армії та кількість військових інвалідів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підсумки тижня спротиву російським окупантам - Злий Одесит

неділя, 2 червень 2024, 20:29

Сьогодні, 2 червня. Триває 830 доба повномасштабної війни. Допомога від партнерів все ближче, а росіяни готуються її зустріти. Харківщині потерпає від ракетного терору. До чого готуватися Сумщині? Скільки ще триватиме атака на Харківщині? Підсумки тижн...

Відомий астролог назвав роки, коли війна в Україні досягне піку і може завершитися

неділя, 2 червень 2024, 20:29

Пік війни очікується 2024 або 2025 року, після цього очікується спад і закінчиться до 2030 року. Такий прогноз озвучив астролог Дмитро Уранус, передають Патріоти України. "Попередній етап війни з Україною путін розпочав 2014 року, у самий пік активност...