Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"1. Немає ніяких мудрих воєначальників, міністрів, стратегів нагорі. Котрі знають, як воювати, і все вирішать. Немає. Я бачила цих людей дуже близько, переважно це інфантильні ідіоти, які з розумним і поважним виглядом несуть повну єресь.

Розумні люди там усе ж є, але буквально одиниці. Вважайте, що немає. Найстарший дорослий у кімнаті – це ви. Звичайна доросла людина із критичним мисленням і бажанням зберегти свою сім'ю і народ.

2. Війна – це бізнес-процеси. Не бізнес на крові, а саме бізнес-процеси. Це про успішний менеджмент. Про прорахунок ризиків і вимірювані результати.

Немає ніякої суперсекретної науки, як вигравати війни. Прогляньте і наші, і західні класичні книги з військової науки. Це все вкладається в адекватну бізнес-логіку. Тому якщо ви вмієте в житті щось якісно організовувати, то і тут ваші знання можна ефективно застосовувати. Якісних управлінців на війні не вистачає просто критично. Системи створюють люди.

3. Не бійтеся. Питати, розбиратися, доповідати у звітах правду, говорити незручні, але чесні речі, брати на себе відповідальність.

Боятися прильотів, розстрілів, тортур – нормально. Ми всі живі люди і, природно, хочемо жити. Боятися брати на себе відповідальність на війні – ненормально, це означає програти. Отут бійтеся лише одного – боятися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...