Немає перемоги - немає парадів: Гуморист "Кварталу 95" дотепно висміяв Гіркіна (відео)

Гуморист «Кварталу» Юрій Великий зняв чергову пародію на реалії сьогодення, цього разу на Ігоря Гіркіна, якого він називає Ігорем Нудиловичем Гнілкіним, повідомляють Патріоти України.

«На «диванного експерта» Гіркіна у Росії написали донос. І вимагали перевірити його щодо дискредитації росармії. Дивно, що тільки зараз. Адже до цього він «ніколи» собі такого не дозволяв. Але, Ігорьович не здається, і завжди знайде що відповісти всім тим, хто хоче зазіхнути на його «експертну думку», – йдеться в анонсі до гумористичної роботи.

Крім Гіркіна Юрій Великий пройшовся по відомій російській пропагандистці Маргариті Симоньян (в пародії називає її Симоньяна Маргарин) та Євгену Пригожину, який закликає «закінчити спецоперацію, бо всіх цілей досягли». «А нагадайте, яка у нас була ціль? – каже Гіркін голосом Великого. – Якщо об#срунькатися на весь світ, то ми навіть перевиконали план. Сотні тисяч наших солдат землефікували. У мене виникає питання: може легше когось одного муміфукувати?»

«Далі у мене питання з приводу парадів Перемоги, яких, як виявилося, не буде. В принципі логічно: немає перемоги – немає параду. До речі, ходу безмертного полку теж скасували, але тут я бачу лише плюс: хоча б цього року портрети дідів не валятимуться у баках для сміття. І повертаючись до дискредитації нашої доблесної армії, хочу сказати, що притягнути до відповідальності треба насамперед Кіркорова, який, за його словами, задля збереження миру збираєтьс піти у колготках на передову. Це що за російський Колготир? Навіть боюся припустити, який у нього буде позивний. Філічпок чи Болгарський Перчик?», – додає Великий в образі Гіркіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів все менше нових танків: ЗСУ показали, як FPV-дроном вразили черговий Т-90

вівторок, 16 квітень 2024, 11:34

З початку повномасштабної війни проти України армія Росія, за підрахунками Генштабу ЗСУ, втратила 7189 танків. За допомогою FPV-дрона ціль була уражена - танк знерухомлено, командир і навідник отримали поранення. Українські спецпризначенці знищили росі...

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...