"Непогано для розлученої жінки з дитиною": Відома українська блогерка замилувала кадрами з сином під час відпочинку на Гаваях

Відома українська блогерка та телеведуча Аліна Шаманська разом з п'ятирічним сином Артуром вирушила у відпустку на Гаваї. Щасливими світлинами з відпочинку на відомому курорті знаменитість поділилася у своєму Instagram. Аліна показала, як проводить час разом з сином - вони гуляли пляжем, дивилися місцеві пам'ятки та купалися в океані, передають Патріоти України.

Як розповіла Аліна, побувати на Гаваях було її давньою мрією, тож заради цього вона навіть скасувала багато важливих заходів. "Відмовитись від бізнес-івенту в Нью-Йорку та від зйомок кліпу в Арізоні, бо на ці дати вже були заброньовані квитки в мою дитячу мрію - Гаваї. Перечитую і розумію, що не такі вже й погані справи в одинокої та розведеної жінки з дитиною! Це ще одне нагадування вам дівчата, що ви можете все! Опираючись виключно на себе. Хоча раніше, я б обрала роботу. А сьогодні обираю свій внутрішній стан і щастя свого сина", - написала Аліна.

Аліна Шаманська з сином / © instagram.com/shamankaa
В перші три дні відпустки блогерка з сином насолоджувалися пляжним відпочинком, однак в планах у зіркової мами ще показати сину усім відому бухту Перл-Гарбор та інші цікаві місця на острові.

"Ми тут вже три дні і я вже можу сказати, що мій товариш адвокат, як завжди правий. Він мені сказав: "Аліно, мені шкода що ти побуваєш на Гаваях, бо більше ніколи в житті ти не побачиш нічого прекраснішого!". Поки ми подолали маршрут лише готель - океан, океан - готель - ресторан. Але в планах показати вам острів, якщо захочете. Ну і обов’язково відвідати Перл-Гарбор", - поділилася Аліна.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...