"Непогано зберігся": Українські військові вивезли залишений окупантами на полі бою новітній танк Т90М "Прорив" (відео)

Українські військові 225-го окремого штурмового батальйону вивезли залишений росіянами на полі бою новітній танк Т-90М Прорив. Про це повідомили на сторінці 225 ОШБ у п’ятницю, 24 травня, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомленні, українським військовим знадобилося чотири місяці, щоб вивезти трофей. За словами бійців, було задіяно багато людей та техніки.

У відео, яке опублікувала 225 ОШБ, розповідається, що танк «непогано зберігся», але залишилася дірка у двигуні. Він простояв на одному місці приблизно вісім місяців. Інші бригади намагалися його вивезти приблизно 12 разів, але їхні спроби були невдалими, додають в ОШБ.

Військові показали свою шосту спробу витягнути російський Прорив. Під час останньої, але вдалої операції, були задіяні український танк, мінометники, БПЛА, піхота прикриття, зв’язківці, танкісти. Танк наразі передали для проведення дослідження в один з департаментів ГУР. «Зовні треба поремонтувати, але всередині - ідеал», — написали військові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...