"Непохитний авторитет" заявив, що жінок оптимально придушити після використання... А до того роками щось такого ж штибу про війну, про ядерну загрозу, про Путіна, про міжнародні стосунки", - Голобуцький

"Почитав залізобетонне виправдання: "був в артобразі", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тра*ти, а коли набридне, чи звикли, чи наїлись, далі хочеться придушити нахн, щоб її ніколи не було. І після цього не розмикати пальців роки три, доки гарантовано не задушиш. Із цим їхнім ниттям, з тривожністю, зі спробами контролювати, каструвати, нікуди не пускати".

--
Непохитний авторитет і загальновизнаний професіонал: одного дня розповідає, що всі чоловіки таки чи інакше відправляться на фронт, а війна триватиме ще понад 10 років, наступного дня – що жінок оптимально придушити після використання... А до того роками щось такого ж штибу про війну, про ядерну загрозу, про Путіна, про міжнародні стосунки...
Це все позначки одного й того самого: що особа не несе і не збирається нести жодної відповідальності. Абсолютно впевнена, що відповідальності не буде і бути не може.
Адже зауважте: це не вперше про ролі і «артобраз». Те саме особа чесно щоразу визнавала і коли була радником президента, і коли «розвідником», і «стратегом», і «психологом», і «екстрасенсом», і жінконенависником... Він щоразу «в образі», в різних ролях. І, між іншим, має право: не карано (якщо це не про держслужбу і ролі, що завдали шкоди державним інтересам – але, знов ж таки, хто його притягне до відповідальності?!). Ніхто не примушував мільйони вірити черговому «образу».
Це власне проблеми мільйонів – що вони ведуться на отаке. Навіть після першого, другого, десятого факапу з «образом». Це проблема суспільства, що досі, за три десятиліття, не випрацювало опірності до подібних інвазій – вони загалом не унікальні. Цей зникне – наступний вирине.
Бо не існує інституту репутації. Не існує його беззастережного впливу на всі сфери: ні в бізнесі, ні в політиці, ніде нічого не зрушується, якщо особа робить щось, що вщент і назавжди зруйнувало б її/його репутацію. Це "щось" мало би знищити кар'єру - але як максимум в особи з'являється принизлива кличка. З котрою він/вона лишається при попередній посаді і впливі, кар'єрно зростає, отримує посади... Це нікому не заважає ні у владі, ні в суспільстві, котре ще й голосує за ніби абсолютно дискредитованих.
Так що проблема не в одній доволі патологічній, визнаймо, особі. А в суспільстві, що не сформувало опірності до таких патологій і психологічних інвазій".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...