"Нещасна російськощелепна вчителька" вимагає від мами дитини, котра хотіла вчитись українською, "компенсації", - політтехнолог Голобуцький

"Ви не повірите, але торішня історія міста Глухова "як дитину цькували в школі за відмову співати пісню російською" перейшла в судову площину! Ні, не мама подала до суду. "Нещасна російськощелепна вчителька" вимагає від мами української дитини, котра хотіла вчитись українською, "компенсації", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це звучить як несмішний анекдот - але факт. Алісу Ковальову намагаються змусити розплачуватись в державі Україна за вимогу навчати і виховувати її українську дитину в українській школі коштом держави Україна українською! Дійсно, яке неподобство, нахабство, шовінізм, расизм і взагалі хвошизм!
Сама пані Аліса написала про це в неділю на ФБ - в четвер, 18 лютого, Глухівський міськрайонний суд Сумщини прийняв ухвалу про відкриття провадження у цивільній справі за позовом "сильнопотерпілої вчительки". І пані Аліса досі не має адвоката, котрий би захистив інтереси її і її дитини в цій неймовірній за цинізмом справі.
Ситуацією поки не зацікавились ні на ТБ, ні котрийсь адвокат. Хоча коментатори спільно дійшли висновку, що для початку треба в будь-якому випадку подавати зустрічний позов. Але визнають: це буде тяжка битва не стільки з бюрократією, скільки з проросійським загалом офіційної Сумщини.
Міносвіти теж поки мовчить. Директорку і вчительку не викликано для пояснень, не те що не звільнено з вовчим білетом. Це до теми "наскільки захищено почувається україномовний громадянин України в своїй державі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...

В небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:35

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повід...