Нещасна зачепилася - і їй відірвало ногу: У Маріуполі окупанти скинули дівчину з 9-го поверху

Зафіксовано чергове вбивство жінки цивільними окупантами в Маріуполі. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Сьогодні зранку цивільні окупанти - узбеки - скинули з 9-го поверху будинку по пр. Металургів 127 (напроти ресторану "Гусі-Лебеді") дівчину. Під час падіння вона зачепилась ногою за балкон та їй відірвало кінцівку. Дівчина не вижила, велика калюжа крові та відірвана кінцівка. Таку картину навіть уявити страшно, - доповідає Андрющенко.

Також Андрющенко зазначив, що злодії уникнуть покарання. "Думаєте, їм щось буде? Не думайте. Не буде. Поліцаї записали в протоколі огляду тіла “невідомі”, при тому, що “невідомі” стояли поруч. Жах охоплює моє місто", - наголосив Андрющенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...