"Невідомо, хто надоумив Зеленського так відкрито топити проти Порошенка, але виглядає так, що для нього президентські перегони ще тривають", - журналіст

"Так виходить, що наступним кроком треба саджати за щось незначуще Порошенка, тим самим повторюючи всі помилки Януковича, який посадив Тимошенко. Невідомо, хто надоумив Зеленського так відкрито топити проти Порошенка, але виглядає так, що для нього президентські перегони ще тривають - такий собі незакритий гештальт. Тому треба кожного разу доводити собі та людям, що це він тут президент та Верховний головнокомандувач", - пише журналіст Антон Павлушко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зрозуміло, що минулі президентські вибори і для Пороха теж незакритий гештальт, тому що він собі планув ще один термін, але тут у вибори включились "Свати" розкручені каналом Коломойського. Взагалі кожен президент йде з самого початку на (принаймні) два терміни. Якщо чогось екстраординарного не відбувається, то так-сяк переоберуть. Правда ж, Обама?
Але завжди щось відбувається - Ющенкові не пощастило з всесвітньою економічною кризою, Януковичу з Майданом, Трампу - з ковідом та блм-істерією і т.п. Пороху не пощастило з війною та Зеленським, а Зеленському не пощастило з війною та ще купою криз. Плюс привид Порошенка його не відпускає - виборчі фантомні болі.
А ще він взагалі не був готовий бути президентом, тому залежить від свого оточення, яке набрано випадково і місцями дуже мутне. А можливо воно невипадково мутне. Тому йому скоріше за все створюють образ реваншиста-пороха, аби спокійно крутити свої гешефти + ще реально невідомо, на кого вони працюють + страхом реваншу та амбіціями можна керувати Верховним.
Ще можна дописати купу пунктів та конспірології, але вже як є. Так чи інакше, але ця ситуація вдарить по легітимності Зеленського. Все це радісно будуть смакувати як росіяни, так і західні партнери.
Звичайно, що з точки зору Зеленського у нього хочуть вкрасти другий термін, при тому, що весь перший терміні йому довелось воювати та добиватись зброї для війни. Тобто комфортного президентства з шашликами не вийшло. А другий термін ще треба заслужити. Точніше вибороти на полі боя, а там від тебе мало що залежить. Так може статись, що другого терміну не буде взагалі по сумі подій, що відбулись за першу каденцію, за яку ти навть не встиг мирно покерувати. Оцінювати тебе будуть як президета воюючої країни, а відбудову після "твоєї" перемоги будуть робити вже інші.
Плюс оточення політика, який не готовий був до політики. Звичайно, що у Зеленського (частково і через самого Зеленського) на першій каденції все пішло не за планом. Або плану не було, або поки він зрозумів, куди потрапив, то вже і війна почалась.
Далі історія дає тобі історичний шанс, але... На місці Зеленського "мріяв" би опинитись будь-який український політик від Яценюка-Гройсмана до Тимошенко з Порошенко. Вони б теж не втекли, вони б теж просили зброю, роздавали інтерв'ю та мріяли б стати маршалами перемоги.
Але є одне але. Другий термін вирішується на полі бою. Не в спец-операціях Буданова чи його інтерв'ю, не красивим підривом чогось російського збоку СБУ, не псом Патроном чи обкладинкою чергового топового західного журналу, а на полі бою, за яке відповідає Залужний. Отут би схаменутись та не робити дурниць, але див. пункт про незакритий гештальт та різне оточення людини, що не готова була йти в президенти, але пішла.
Сядьте там всі за якийсь круглий стіл та просто сховайте всі свої незакриті гештальти в одне місце. Бо в разі поразки через політичні чвари прокляті будуть всі".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...