NewsOne втратив будь-який контакт з тим, що влізало в поняття "норми", - влаштував політичне ток-шоу зі вбивцею, - політтехнолог Голобуцький

Якщо Медведчук вважає правильним накидати українцям російські норми поведінки і іміджу публічних осіб - то держава має акуратно це припинити через правові механізми.

"NewsOne втратив будь-який контакт з тим, що хоч якось влізало в поняття "норми" - влаштував політичне токшоу з вбивцею. Леонід Кожара, екс-нардеп, міністр іноземних справ при Януковичу, щойно його випустили під заставу з в'язниці (вбивство бізнес-партнера, котре спробував подати чи то як прикре самогубство, чи то як самооборону жінки), негайно поперся на NewsOne", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Розповідати, як США Євромайдан в Києві організовували: "Я глибоко переконаний в тому, що Майдан в тому вигляді, в якому він стався, він би був неможливий, якби не було масоване втручання певних країн у внутрішні справи України. ...Українська влада намагалась проінформувати наших закордонних партнерів про те, що Майдан вже давно не мирна подія. Що це воєнізована бойова структура з усіма зовнішніми ознаками організованої збройної структури. ...Наш Майдан був підтриманий, і інспірований, і організований, і профінансований з боку закордонних країн, що також є кримінальним злочином!".

Ні, для контингенту NewsOne це, звісно, дрібниця, навіть додає маскулінності й авторитету: ну, набухався і мочканув козла - молодець! Відсидить - нормальний мужик!

Але тільки мені здається, що тут вже сфера відповідальності держави - відповідальності за психіку і моральні орієнтири суспільства? Якщо Медведчук вважає правильним накидати українцям російські норми поведінки і іміджу публічних осіб - то держава має акуратно це припинити через правові механізми. Позбавити ліцензії. Про штрафи навіть не згадую".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...