Незабаром мобілізовані новобранці ЗСУ масово почнуть перекидатись на фронт, Росія до зими втратить домінування у війні, - The Telegraph

Росія до зими втратить домінування у війні - The Telegraph назвало причину

.Росія розпочала наступ на фронті, коли Україна була у вразливому стані.

Найбільш песимістичні прогнози щодо цього літа базувалися на критичній українській нестачі людей, снарядів і підготовлених оборонних позицій. Кожну з цих проблем почали - хоча й із запізненням - вирішувати. Як нагадує The Telegraph, президент України Володимир Зеленський у квітні підписав закон про мобілізацію.

"Зазначені цифри є секретними, але джерела, обізнані з цим питанням, сказали, що за місяць було зібрано в кілька разів більше військ, ніж раніше. У найближчі місяці вони масово почнуть потрапляти на фронт", - пише видання.

Також у квітні Конгрес США схвалив пакет військової допомоги незадовго до нападу на Харків. Надходження цього пакету вже зменшило, але не ліквідувало перевагу Росії в боєприпасах. Поява винищувачів F-16 очікується цього літа.

"Все це означає, що домінування Росії на полі бою, швидше за все, буде зруйновано зимою. А у Москви свої головні болі. У Росії не закінчується бронетехніка, але її запаси скорочуються", - зазначає видання.

РФ також нещодавно збільшила пропозицію щодо зарплати для добровольців, що свідчить про проблеми з вербуванням. Імовірно, в якийсь момент їй доведеться знизити темп своїх операцій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...